ACORD între Guvernul României și Federațiile Sindicale Reprezentative din Învățământ

Ieri, 29 noiembrie 2018, la Alba Iulia, in Cetatea Bastionara Alba Carolina, in sala Unirii, a avut loc o Sedinta a Guvernului Romaniei, organizata pentru sarbatorirea Centenarului Marii Uniri.

La aceasta Sedinta, Alma Mater a fost invitata, alaturi de celelate doua federatii din invatamantul preuniversitar (FSLI si FSE Spiru Haret), intrucat, unul dintre punctele din Ordinea de zi a fost semnarea Acordului intre Guvernul Romaniei si Federatiile reprezentative din Invatamant.

Din partea noastra au participat Niculae Boteanu, Alin Mazare si Anton Hadar, din partea FSLI au participat Simion Hancescu, Cornelia Popa Stravi si George Purcaru iar din partea FSE Spiru Haret au participat Marius Nistor si Teodor Dumitru Firtonea. Multumesc colegilor care m-au insotit la Alba Iulia.

Evenimentul a fost plin de emotii, semnarea Acordului avand loc chiar in fata peretelui pe care este scrisa Declaratia de unire – din sala Unirii (11/29/18 Semnarea de PM V Dancila a unor documente si in Cartea Centenar si   Ședința solemnă de Guvern de la Alba Iulia).

Documentul semnat se regăsește aici: Acord_Educatie_noiembrie_2018

Previous Article
Next Article